Vyprodáno

Muškát moravský

moravské zemské víno 2010
Šarže 0111
/
Obsah 0,75 l
Muškát moravský
Toto jedinečné, příjemně aromatické víno vzniklo historickým způsobem lisování hroznů – tedy šlapáním bosýma nohama při Burčákfestu dne 25.9.2010 mezi 15.00 a 17.00 hodinou. Šlapání, tedy i části výroby vína, se aktivně zúčastnily: Jana Tůmová (Libušín), Martina Kučerová (Praha), Silvie Křížová (Praha), Jitka Kočová (Kladno), Eva Jašová (Třebíč), Ivona Klusáková (Náměšť nad Oslavou), Lucie Vytisková (Zastávka u Brna), Gabriela Moravčíková (Ostrava), Marie Němcová (Třebíč), Helena Nedvědická (Lipník), Miroslava Tomková (Lipník), Miroslava Šabatková (Blatnice), Nicola Mužíková (Odry), Dominika Mužíková (Odry). Adéla Vardžáková (Fulnek), Nikola Vardžáková (Fulnek), Jana Mužíková (Odry), Pavla Vardžáková (Vlkovice), Vladimíra Kořenková (Ordy), Vlasta Zapletalová (Fulnek), Vlasta „Kulihrášek“ Kosinová (Pardubice), Vlaďka Mušinská (Michalovce – SK), Lucie Dobranská (Prešov – SK), Michaela Legindi (Brno), Blanka Šlápotová (Znojmo), Milena Křečková (Jihlava), Markéta Mátlová (Znojmo), Andrea Ralevská (Brno), Iva Víšová (Domousnice), Jana Šumerová (Mnichovo Hradiště), Tereza Maštalková (Dětenice), Kristýna Pinková (Znojmo). Všem Znovín Znojmo děkuje. Víno lze i archivovat. Při vychutnávání tohoto vína přejeme mnoho příjemných zážitků.
šlapané víno
Víno jsme vyprodali
Vybrat si můžete z aktuální nabídky odrůdy Muškát moravský nebo z celého katalogu.

Vlastnosti vína

Odrůda
Muškát moravský
Přívlastek
moravské zemské víno
Ročník
2010
Obsah lahve
0,75 l
Vinařská obec
Vrbovec
Viniční trať
Vinná hora
Region
Znojemsko
Kategorie
polosuché
Alkohol
12,0 %
Zbytkový cukr
13,4 g/l
Kyseliny
7,5 g/l
Bezcukerný extrakt
25,2 g/l
Barva vína
bílé
Obsahuje
oxid siřičitý

Doporučení

Znojemsko
Znojemsko
Víno určené k okamžité konzumaci
Víno určené k okamžité konzumaci
Víno polosuché
Víno polosuché
Doporučená teplota vína při podávání 10–12 °C
Doporučená teplota vína při podávání 10–12 °C
Výrazné aroma
Výrazné aroma