Olej z hroznových jader

Obj. číslo P 50
Olej z hroznových jader
Při výrobě vína vznikají po vylisování hroznů tzv. matoliny, ze kterých lze šetrným mechanickým způsobem oddělit hroznová jadérka, která obsahují mnoho cenných látek. Z usušených, vyčištěných a rozdrcených jadérek se za studena pod vysokým tlakem lisuje hroznový olej. Je vyroben bez jakýchkoliv příměsí a konzervantů, aby v něm zůstaly zachovány cenné polyfenoly, vitamíny, lecitin a další bioaktivní látky. Vědecké a lékařské studie prokázaly jeho příznivý vliv na náš organizmus. Je to silný antioxidant, je velmi účinný v prevenci srdečních onemocnění, má preventivní protirakovinné účinky a zpomaluje degenerativní onemocnění, jako je Alzheimrova choroba, příznivě ovlivňuje množství cholesterolu v krvi, příznivě působí na alergiky, ovlivňuje průběh diabetu, u mužů ovlivňuje prostatu i potenci, u žen zmírňuje nepříjemné pocity při menopauze. Doporučuje se užívat olej dvakrát denně 1–2 lžičky.

Obsah balení: 0,187 l.
Skladem
130
Nákupem získáte 1 bod do věrnostního programu.